woensdag 28 januari 2015

Zakelijke brief

Mayra Niekus
Bronkhorst 5
4281KE Andel

28 januari 2015

Gymnasium Camphusianum
t.a.v. dhr. E.W. Gerards
Vroedschapstraat 11
4204AJ Gorinchem

Betreft: Hulpmentorschap leerjaar 1


Geachte heer Gerards,

Naar aanleiding van uw oproep waarin u vraagt om hulpmentoren voor leerjaar 1, schrijf ik u deze brief. Ik zal u nader toelichten waarom ik denk geschikt te zijn om deze taak op mij te nemen.
Zoals u weet heb ik al meer jaren doorgebracht op deze school dan mijn huidige klasgenoten, veel mensen zien dit als iets negatiefs, maar ik denk dat het ook een hele positieve kant heeft. Ik heb namelijk aardig wat ervaring met hoe het er hier op school aan toe gaat. Ook heb ik geleerd om problemen op te lossen, ik denk dat ik de leerlingen hierdoor veel steun zal kunnen bieden. Ik kan snel ingrijpen in lastige situaties. Ik hoop de leerlingen hulp te kunnen bieden en een aanspreekpunt voor hen te kunnen zijn, dit alles wil ik bereiken door open te zijn over problemen die kunnen voorkomen en op die manier vertrouwen te winnen. 
Verder lijkt het me heel fijn om op deze manier bij te dragen aan een goede start op deze school en daarbij weer een nieuwe stap in hun toekomst.
Ik heb in de loop der jaren leren doorzetten als het moeilijk was en weet goed wat ik wil.
Ik verwacht u hiermee voldoende te hebben geinformeerd en overtuigd te hebben dat ik zeer geschikt zou zijn als hulpmentor.

Met vriendelijke groeten,

Mayra Niekus